Belambra

Om

Belambra

Vort engagement, en garanti for en vellykket ferie.

Vores opgave: Din tilfredshed

 

1-DE SMUKKESTE STEDER I Frankrig

Midt i en palmelund i Borgo på Korsika, omgivet af en vidtstrakt fyrrelund i Les Landes, nedenfor pisterne i Tignes eller ved strandkanten på Rivieraen...

Vi var de første, der slog os ned og derfor har vi exceptionelle beliggenheder for alle vores 58 klubber i de mest eftertragtede bestemmelsessteder i Frankrig, i rige og beskyttede naturområder.

2- Behagelige og hyggelige omgivelser

Vort krav om ”Belambra kvalitet” sikrer, at du bliver indlogeret i et logi med design og i hyggelige omgivelser.

Farver, rumfordeling, materialer, alt er udtænkt for at give dig et ophold under de bedste forhold i vores tre indlogeringskategorier:

VIP, Privilegium eller komfort.

Hos Belambra, kan du være sikker på at opholde dig i et komfortabelt logi, der er indrettet til at give velvære.

3- Varierede tagselvborde med lækre regionale retter

Vores kokke, som er uddannet på Institut Paul Bocuse, sørger for lækre tagselvborde, som de har sammensat med lidenskab og omhu. Det er en garanti for regionale specialiteter, gourmets menuer, varierede og afbalancerede måltider, hjemmelavede retter, kæmpestore morgenborde: Her kan du få alt det, du har lyst til.

4- Ferie à la carte: Hotelservice, sportsaktiviteter, underholdning, børneklubber…

Vores eneste bekymring er at give dig en god ferie. Derfor tilbyder Belambra mange forskellige sportsaktiviteter à la carte, børneklubber - fra 3 måneder til 17 år – der varetages af erfarne professionelle, men i det ønskede tempo, og også underholdning for alle om aftenen, poker turneringer, clubbing, forestillinger…